Kirjoita uusi viesti.

 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
JaniJani kirjoitti 28.8.2017 klo: 11:35:
Heippa kaikille, nyt tulevana viikonloppuna lauantaina 2.9 pidetään nyyttärit klo 14 alkaen salissa. Tuo jotain syötävää niin pääset samalla maistelemaan muidenkin tekemiä herkkuja !!omat juomat. Illalla lauletaan karaokea. Tervetuloa
Anne KivariAnne Kivari kirjoitti 7.6.2017 klo: 19:41:
Nyt ollaan Lemmillä kolmas yö menossa, kaunista, lämmintä on riittänyt. Hyvin kuluu aika täällä ihan normirutiinien merkeissä. Kävely joka päivä noin 4.6 km mittaisella lenkillä. Matkan varrella näkee joen, metsää ja taasen metsää. Saattaapi välillä nähdä pari- kolme autoakin jopa. Luontoa riittää täällä ja luonnon rauhaa, lintujen konserttia näin alkukesästä. Hyvin on viihdytty täällä, kohta lähtee jo viides vuosi. Jos. pitää luonnonrauhasta ja vapaudesta täältä sitä saapi.
JaniJani kirjoitti 7.6.2017 klo: 19:25:
Juhannus lähestyy kovaa vauhtia ja keskikesän juhlaan on aikaa reilut 2 viikkoa. Perinteisen pitkänpöydän lisäksi kentällä (säävaraus) on ohjelmassa allekirjoittaneen vetämä karaoke ilta ja muuta yhdessäoloa ulkogrillillä ja kodassa, vietetään iltaa aina yömyöhään saakka. Juhannuspäivänä lämpiää savusauna ja, pulahtaa voi aina virkistävässä joessa.hyvät vierailijat, tervetuloa viettämään mukava juhannus lemmi-Caravaniin !!
JaniJani kirjoitti 29.3.2017 klo: 08:05:
Heippa, viime viikonloppuna potkaistiin todella teolla kevät ja kesäkausi käyntiin. Saunottiin vuoden ensimmäisen savusaunan merkeissä ja oli kiva nähdä tuttua porukkaa vähän enemmissä määrin,mennyt talvi ollut aika hiljaista ja oli kiva nähdä kuin " talvilomalaiset " aloittivat kesäkautensa. Ilta kului perinteisen kotamakkaran ja karaoke laulun merkeissä. Jo muutaman viikon kuluttua nautitaan yhteisissä merkeissä pääsiäiskahvit ja samalla varmaan keskustellaan alueen asioista, päätetään varmasti milloin laitella paikkoja kuntoon talven jäljiltä talkoovoimin joten toivottavasti nähdään siellä, iso kiitos vielä viikonloppuna paikalle olleille.
SariSari kirjoitti 11.9.2016 klo: 21:27:
Mukava toimintapäivä eilen Lemmillä. Ensin syötiin masut täyteen hernesoppaa ja omenapiirakkaa kaffeella. Sitten ajeltiin mäkiautolla, heiteltiin käpyjä ja lopuksi pelattiin pari kierrosta mölkkyä isolla porukalla. Hyvin saatiin kulumaan koko päivä hauskoissa aktiviteeteissa ja kelikin oli aivan mahtavan aurinkoinen. Kiitos osallistujille =)